Wedstrijdverslag 28 Januari 2012:

Op deze veelbelovende vroege ochtend zijn wij met ons grote mini-team weer op stap gegaan naar Goes! De kolonne bestond dit keer weer uit flink wat auto’s, dus daar hebben wij als trainers zeker niks over te klagen! Eenmaal aangekomen bij onze Goese vrienden kwamen we er tot onze grote schrik achter dat we de wedstrijdshirts waren vergeten!!  Gelukkig stond Peter ervoor open om samen met Marijn op en neer te rijden naar Burgh-Haamstede en de wedstrijdshirts op te halen (heel erg bedankt daarvoor!). Onze hersens werden al stevig aan het denken gezet, en met wat improvisatie hebben we onze eerste wedstrijd tegen Goes gespeeld.

De 1e wedstrijd verliep niet al te soepel, we waren een beetje onze concentratie kwijt en baalden er van dat we niet in onze tenues konden spelen. Gelukkig waren de bikkels: Rens, Dymphena, Vera, Martijn, Niels G en Serge ervoor in om de wedstrijd in hun kleren te spelen. Met de 1e score gemaakt door Vera en de 2e  score gemaakt door Serge hielden we in ieder geval ons hoofd omhoog. De stand van de eerste wedstrijd, helaas: 55 – 04

Nu hadden we even lekker de tijd om bij te komen na de 1e wedstrijd. Gelukkig was Marijn ook weer aangekomen met de shirts! De organisatie van Goes hadden in de tussentijd een clinic opgezet. Met dit konden de kinderen hun basketbal skills laten zien! Marijn en ik hebben hier natuurlijk ook stiekem even gebruik van gemaakt!

Na deze clinic mochten we weer verder spelen, dit keer een wedstrijd tegen: BV Souburg.

De eerste ronde begon niet zoals we verdacht hadden. Souburg scoorde keer op keer achter elkaar, en we raakten een beetje in een achterstand. Gelukkig konden we nog 1 puntje scoren via een vrije worp die geraakt werd door Ian. De stand: 08-01. Het 2e kwart konden we gelukkig inlopen door de mooie scores door Niels v/d Wekken. De stand: 14-07 Het 3e kwart raakten we helaas weer in een verval en werd er door beiden teams nauwelijks gescoord! De stand: 16-07 Het 4e kwart was het mooiste kwart van de dag! Met een inloop van 10 punten maakten we het Souburg nog even moeilijk! Met Niels die 3x scoorde en Ian, Dymphena enVera allemaal  1x scoorde.  Helaas ging de zoemer alweer, en hadden we net met 1 punt verloren! De eindstand: 18-17

De derde en laatste wedstrijd werd gelijk na de vorige wedstrijd gespeeld. Dit maal weer tegen een hoger team van BV Souburg.

Het eerste kwart verliep goed met een voorsprong van ons. De stand: 04-07. In het 2e kwart liep Souburg weer voor ons uit, en lieten we de verdediging merendeel links liggen. De stand: 16-07. Het 3e kwart zorgde daarintegen weer ons een voordeel. Met een score van Vera, en 1 vrije worp die geraakt werd liepen we weer even in. De stand: 10-16. Het laatste kwart was jammer. Als we nog iets beter hadden verdedigd, konden we misschien wel winnen. Met nog een score van Martijn, en tegenscores van Oost-Souburg, konden we onze laatste wedstrijd afsluiten met de stand: 12-19

Dus op een rijtje in totaal:

Niels v/d Wekken: 11 punten

Vera Beukers: 9 punten

Dymphena Delfsma & Serge Deurloo: Beiden 4 punten gescoord

Ian de Vries: 3 punten

Martijn Hart: 2 punten

We hebben toch na de 1e wedstrijd tegen Goes, laten zien dat we ons niet klein laten maken J. Maar jullie zullen alleen in de trainingen echt meer moeten gaan opletten en serieuzer meegaan doen. Zodat we in het laatste seizoen nog wedstrijden kunnen gaan winnen, en meer taart kunnen gaan eten!! Al met al tof dat jullie er weer waren! En we zien jullie weer op de training!