Minitoernooi 25 Februari

Beste leden van Mevo’80,

Zaterdagochtend 25 februari van 9.00-13.00 uur organiseert Mevo’80 een minitoernooi. Deze toernooien worden overal in Zeeland gehouden en 25 februari bij ons. We willen vragen aan alle leden of er mensen zijn die willen tafelen of fluiten om dat bij Julian of Marijn aan te geven. We verwachten 8 teams. Er worden twee wedstrijden tegelijk gespeeld en elke wedstrijd duurt 4x7min. In totaal zullen er 12 wedstrijden gespeeld worden.

Ook als je gewoon gezellig als toeschouwer wilt komen kijken ben je natuurlijk van harte welkom. Dus degene die willen tafelen/fluiten stuur even een mailtje naar Julian (julian.slager@live.nl) of Marijn (mvdmaas@live.nl).

Een ingetogen feest of een spetterende presentatie? Geen hoofdbrekens over het organiseren. Geen extra tijd en overuren. Geen verrassingen.
Uitleven met diverse sporten, of een heerlijk kopje koffie op het terras.
Lekker eten voor eerlijke prijs. Pizza of pasta maar ook voor een uitgebreid vlees- of visgerecht.
Meetrainen?