Mevo 80 H – Sparta H2

Afgelopen dinsdag hebben we weer een vriendschappelijke wedstrijd tegen sparta middelharnis gespeeld. Vijf heren van sparta hadden hun paspoort gevonden en zijn supergemotiveerd naar kraayenstein gekomen. Onze opkomst was als vanouds: 12 waren aanwezig van het dreamteam: goed voor 2 teams van mevo.

We zouden rustig beginnen van allebei de kanten. Dit was puur de theorie vooraf. In de praktijk was het iets anders: bam, gelijk er bovenop. Wij hadden ook nog het een en ander (eigenlijk heel veel ;-)) recht te zetten van vorige ontmoetingen.

Dank aan sparta voor het spelen van zone en man-to-man verdediging. Het was een uitermate geslaagde avond met fanatiek basketball en gelijkwaardige teams. Ik denk dat sparta uiteindelijk aan het langste eind trok: een paar puntjes verschil in hun voordeel (ik denk dat ik het zo goed formuleer meijk; anders komen jullie niet meer onze kant op…… 😉

Bijzondere gebeurtenissen:

  • Goede gelegenheid voor hp, gerard, marijn om zo een wedstrijdje te spelen.
  • Peter weer gesignaleerd is; hopelijk blijft het goed gaan met zijn arm.
  • Michel geen 6 blocks had………………..dit waarschijnlijk ook kwam omdat hij afwezig was?!
  • Sparta strak in het blauw was.

Het enige wat beide teams nog kunnen verbeteren is het apres-basketball. Waarschijnlijk heeft de terugreis met de auto hier mee te maken……………

Voor deze avond zeggen wij: dank meijk, menno, martijn, niels en john!

Hopelijk kunnen we deze wedstrijdjes erin blijven houden! Wij kijken in ieder geval uit naar de volgende ontmoeting!

Deze fantastische, spectaculaire, eerlijke, fanatieke, gezellige vriendschappelijke wedstrijd is dinsdag 26 april gespeeld in het uitverkochte sportcomplex westenschouwen op onze twee nieuwe baskets 😉

Meetrainen?