Vlaardingen H – Mevo’80

In deze week was onze sporthal dicht wegens activiteiten. Hebben we even een vriendschappelijke wedstrijd geregeld in en tegen vlaardingen. Een horeca was niet aanwezig maar de thuissspelende ploeg had het goed geregeld door de eigen koelkast mee te nemen naar het sportzaaltje.

Wedstrijd zelf probeer ik kort over te zijn. We speelden in een kleine zaal tegen een zoneverdediging. Hebben een tweetal nieuwe spelletjes geprobeerd te spelen, maar kwam oa door de omstandigheden niet tot het gewenste resultaat. Op de aankomende trainingen werken we hier verder aan-mee.

Dit had overigens verder niets met het resultaat te maken. Vlaardingen was op alle fronten beter; schoten, rebounden, inside-acties. Wij hebben gewoon verdiend verloren. We hebben 5 x 10 doorlopende tijd gespeeld. Na afloop hebben we met zijn allen nog wat gedronken uit een bruin flesje of een wit plastic flesje en kwamen we tot de conclusie dat het voor herhaling vatbaar was! Wij hebben in de tweede helft van de competitie nog een paar rustige periodes dus dan kunnen we mooi nog een vriendschappelijke wedstrijd bij ons spelen.

Rest nog te vermelden dat Bart (onze vaste guard) weer terug was van zijn vakantie en Jankees weer zijn wedstrijdje met ons heeft meegepikt!


25 jan 2011

Meetrainen?