oliebollentoernooi sparta-middelharnis

Woensdag 29 december was er een oliebollentoernooi op Goeree-Overflakkee. Na een beetje lobby-en op de herentraining waren er toch een aantal fanatiekelingen die daar zin in hadden. Ik weet nog steeds niet of dat nou door het extra middagje basketballen kwam of echt en alleen met de oliebollen te maken had…………bij jankees in het bijzonder: geen wedstrijd gespeeld voor mevo dit seizoen, maar wel mee op deze middag………..

Een mannetje of 20 waren aanwezig tussen 15 en ouder………..Wij (jankees, michiel, marijn en ruud) speelden in een team met 2 van sparta. Na de eerste twee potjes verloren te hebben kwam er toch een beetje systeem in. Dit resulteerde in een tweetal of drietal overwinningen (sorry, ik weet het niet zo precies meer; zoveel winstpartijen…………..heb ik nog niet meegemaakt ……helaas…..) Verder viel het op dat wij best veel rebounds hadden en conditioneel best goed waren! Kwa beweeglijkheid en balcontrole, hoe zal ik het zeggen, valt er nog het een en ander te verbeteren.

Alles bij elkaar een leuke middag gehad met lekkere oliebollen en een paar best fanatieke en goede potjes basketball. Voor herhaling vatbaar!

Er staat ook in de planning om een paar keer op een training tegen verschillende teams van sparta te spelen. Nadere infoos worden vast medegedeeld op een van onze trainingen.

Bij deze wens ik iedereen een goede jaarwisseling maar ook een gezond en sportief 2011 toe!

Tot dinsdag, hopelijk fris en fruitig……………

Meetrainen?