Mevo’80 – Smokkelhoek 2

Afgelopen vrijdag  kwamen twee teams weer bijelkaar om een mooi potje basketball te spelen. Smokkelhoek 2 kwam met 9 spelers op visite bij Mevo’80, die ook met 9 man sterk stond.

Helaas was er weinig tijd om warm te lopen en even het ‘balgevoel’ op peil te krijgen. Het eerste kwart verliep helaas niet zo gesmeerd, dit resulteerde in een doelsaldo van 10-21 ten nadele van Mevo’80. Na wat analyses van de spelers én bankspelers kon Mevo’80 een wat sterker tweede kwart spelen, waardoor de score geleidelijk opliep tot 24-38.

Het derde kwart is bij Mevo’80 een bekend struikelblok. Doelpunten willen niet vallen, combinatiespel lukt niet en ergernissen bij spelers treden op. Dit zorgt ervoor dat Mevo’80 17 doelpunten tegen krijgt en zelf maar 4 doelpunten weet te maken.

Het laatste kwart liep veel beter en het leek erop dat Mevo’80 weer lekker begon te spelen, maar er was geen mogelijkheid om de schade in te halen. Het eindigde in een 40-70 nederlaag.

Een ingetogen feest of een spetterende presentatie? Geen hoofdbrekens over het organiseren. Geen extra tijd en overuren. Geen verrassingen.
Uitleven met diverse sporten, of een heerlijk kopje koffie op het terras.
Lekker eten voor eerlijke prijs. Pizza of pasta maar ook voor een uitgebreid vlees- of visgerecht.
Meetrainen?