Mevo ’80 H1 – Marathon H2

Afgelopen vrijdag is de wedstrijd tegen de heren uit Vlissingen gespeeld. In eerste instantie waren er nog geen scheidsrechters dus moesten we even improviseren om de wedstrijd te laten beginnen. Maar al snel kwamen de scheidsrechters alsnog opdagen en konden de spelers die op dat moment aan het fluiten waren gewoon mee spelen.

Mevo’80 had een goede start in het eerste kwart. Er was weinig bal verlies, een goede verdediging en scores werden goed afgemaakt. Aan het einde van het eerste kwart stond het 10 – 8 in het voordeel voor Mevo.

Ook het tweede kwart gingen de heren van Mevo er weer vol tegen aan. Dit maal ging het tempo nog een beetje verder omhoog waardoor we vaak een goede fast-break konden uitvoeren. Het tweede kwart werd afgesloten met een mooie buzzer beater, waardoor we op een voorsprong kwamen van 27 tegen 25.

Het derde kwart ging totaal niet goed. Marathon begon met de sterkste opstelling en brachten snel verandering in het spel. Bij de heren van Mevo mislukte van alles. Er werd niet goed meer overgespeeld, er werden geen scores gemaakt en ook de fast-break liep totaal niet goed. Aan het einde van het derde kwart stond de teller op 32 – 45.

In het vierde kwart werden er door Mevo nog een aantal scores gemaakt, maar het mocht niet meer baten tegen de heren van Marathon die de wedstrijd besliste in een 41 – 57 overwinning.