zaterdag 5 maart: smokkelhoek U16 – mevo 80 U14

Het wedstrijdverslag van mevo 80 U14 door niels vd wekken.

Op zaterdag 5 maart speelden we tegen Smokkelhoek uit Kapelle. We ging hier naar toe met 12 man!!

Het eerste kwart ging niet goed. We waren slordig met kansen en hadden moeite met het kleine veld, hierdoor stonden we met 14-11 achter.

Eenmaal toen het tweede kwart begon, wisten we dat er iets moest gebeuren om de overwinning mee naar huis te neme., We probeerden hierdoor vol voor te gaan. Dit lukte aardig en gingen rusten met een stand van 21 -21.

Het derde kwart begon en waren heel fanatiek om voor de winst te gaan, hierdoor gingen we full court spelen. Dit leidde tot verwarring bij Kapelle en veel scores voor Mevo! Door de verwarring vroeg Kapelle een time-out aan om op ons spel in te spelen. Hierdoor wisten we dat we nog beter moesten spelen en dit ging heel goed. De stand aan het einde van het derde kwart was 25-45 voor Mevo!

Door deze voorsprong stonden we er goed voor. Hierdoor was de invalbeurt voor Sander die als bankspeler mee speelde van de mini’s, uiteindelijk scoorde hij zijn eerste punt voor Mevo u14! De overwinning ging uiteindelijk naar Mevo met een eindstand van 31 – 56.