vrijdag 27 feb: mevo 80 H1-volharding H1

Ondanks allerlei blessures en probleempjes toch 9 man op het sheet bij mevo 80. Dat konden ze bij volharding niet zeggen: 6 man inclusief de coach. Daar zouden we ze in ieder geval op pakken de tweede helft!

Mevo begon goed. Duidelijke passes en de vrije man vinden. Scores van klaasjan en 2 drietjes van baloe. Maar dat was het ook. De bezoekende ploeg had er een laag tempo in. Maar vonden elkaar wel. De eerste minuten vielen de schoten niet, maar daarna wel. Daardoor ging de score van 7-2 naar 10-11.

Tweede kwart hebben we flink gewisseld om variatie in het spel te brengen. Ook het tempo moest omhoog. Helaas konden we dat niet omzetten. Onze verdediging was te tam waardoor volharding goed kon rond passen om vervolgens de vrije man te vinden. Aanvallend scoorden in de kwart ruud, klaasjan en ko voor mevo. Maar het dynamische spel bleef achterwege. We gingen rusten met een 22-26 stand.

Nog steeds niets aan de hand. Best gelijkwaardig. Alleen geloof ik niet dat volharding al aan het zuurstof moest. Dus of we het voordeel van 9 man eruit zouden halen………….

Derde kwart probeerden we zeker hun aanval te verontregelen. Maar dat werd goed uitgespeeld door volharding. Ze gingen iets groter staan, waardoor er 1-tegen-1 situaties ontstonden door hun balvaardige spelers. Het leverde dus geen balbezit op voor mevo, maar wel goed uitgespeelde scores door volharding. We stonden erbij en keken ernaar…………….en dat is niet goed. Ook dit kwart ging weer naar de mannen van volharding waardoor de stand 32-42 was.

Het laatste kwart waren formaliteiten. Van z on klein beetje press raakte volharding de bal niet kwijt. Onze aanval werd wat optimistischer, maar niet trefzekerder. De eindstand is 42-59 geworden.

Thumbs up voor de mannen van volharding. Duidelijk uitgespeeld met maar 5 man!

Kopen wij verder niets voor, behalve n-u-l punten……. Weekendje over na denken en aankomende week weer bruut er tegen aan op de trainingen! Met zijn allen!

Scheidsrechter was alleen, maar hosselde de hele wedstrijd: primma! Getafeld is er door de u14 na hun wedstrijd: thx dudes!

patrick: cleane wedstrijd

De wedstrijd is gespeeld in het wonderschone sportcomplex westerschouwen, waar de u14 heeft laten zien hoe het moet!