vrijdag 2- 5- 2014 u16 mevo tegen souburg thuis

U16 in jubel stemming !

afgelopen vrijdag , 2-5-2014 , moesten we tegen souburg thuis . Het zou een spannende wedstrijd worden , omdat wij met hun op een geddeltlijke 2e plaats staan , dus als we deze wedastrijd wzouden winnen staan we dus 2e .

Wij gingen dan ook met goede moed de wedstrijd spelen . Het eerste kwart ging super goed bij ons : er werd veel gescoord en de bal werd ook lekker over gespeeld maar ook werd er veel gescoord bij de tegen partij : de stand was 15-15 . dat betekende dus dat we bij het vervolg in het tweede kwart er keihard tegen aan moesten , want hoe dan ook we moesten winnen ! |Toen het 2e kwart weer begon werd er veel gescoord door ons maar ook van souburg , de stand eind 2e kwart was 36-27 vvor ons . in de 2e helft begon souburg wat feller spelen maar daar trokken we ons niks van aan , wel zakten we wat in .

gelukkig deed ko mee en was Tim toch komen spelen en scoorden we de 2e helft nog flink wat punten en toen de scheidsrechter de wedstrijd deed affluiten keken we op het scorebord en was het 63 – 55 voor ons . We waren super blij dat we hadden gewonnen van Souburg want dat gebeurd niet zo vaak . we staan nu echt 2e en kunnen daar trots op zijn . we moeten nog 1 wedstrijd uit spelen dus we hopen natuurlijk dat we deze ook gaan winnen !