U18 Volharding versus U18 Mevo’80

Vrijdag 12 oktober :

Ko, Jurgen en Anton hadden voor deze wedstrijd afgezegd. Op de training kwamen we op vier man voor deze avond, vrijdag was het om 18.00 uur verzamelen. Bart was de wedstrijd vergeten, dus was het voor hem een “last minut “. Zo kwamen we dus pas na zevenen (19.00 u ) aan. Het was even snel omkleden, inspelen zat er niet meer in.

De wedstrijd begon goed, Klaas-Jan als gaurd en de rest naar voren. Eind stand 1e kwart: 14 – 13 voor Mevo’80.

Het 2e kwart kwamen we een beetje op gang, eindstand tweede kwart 29-17 voor Mevo’80.

Het derde kwart ging slechter, doordat we moe werden en geen reserve spelers hadden. Volharding beperkte de score tot 35 -33 voor Mevo’80.

In het vierde kwart raakte de accu langzaam maar zeker leeg. Dit was zeker een spannende kwart. Door de betere verdediging van ons werd de opmars van Volharding afgeremd. Eindstand vierde kwart : 43 -43 dus een verlenging!!!

Even 2 minuten tot rust komen, waarna we de verlenging in gingen van 5 minuten. De accu was helemaal op waardoor Volharding het af kon maken met een zege van 51-49.

We hebben allemaal goed gespeeld, dus we hoefden ons niet voor deze partij te schamen.