(u14-Beker) BV Souburg JU16 – Mevo’80 JU14

Hallo allemaal op vrijdag 29 mei hebben wij weer een superleuke wedstrijd gespeeld.

We zijn begonnen met de bekerwedstrijden dus dit is de eerste bekerwedstrijd gespeeld in souburg
Zoals ik al zei het was een leuke wedstrijd we begonnen meteen goed we hadden 20 punten voorsprong omdat hun klasses hoger spelen.

In het eerste kwart stonden we voor met 1 punt namelijk: 22-23

In het tweede kwart kregen we het al wat moeilijker namelijk: 46-35

Toen hadden we even rust natuurlijk was het even 1minuutje en toen was iedereen weer gelijk aan het schieten layups lopen oftewel voorbereiden voor de 2e helft.

Toen begon het derde kwart iedereen deed hard zijn best maar we kwamen er moeilijk door heen aan het einde van het kwart stond het: 58-38

Daar was het dan het laatste kwart er kan nog van alles gebeuren zal het nog lukken…
de laatste secondes gingen voorbij het was ons niet gelukt de eindstand is geworden: 72-44