Minitoernooi 11 januari in sportcentrum westerschouwen.

Tijdens dit toernooi moest alleen mini 2 spelen.  De toernooien die hiervoor waren gespeeld waren erg leerzaam maar het leeftijdsverschil  was gewoon weg te groot om een leuke wedstrijd te spelen die we ook eventueel zouden kunnen winnen. We zijn toen gaan kijken of het mogelijk was om mini 2 een categorie later te laten spelen. Namelijk bij de U10 (leeftijd onder de 10 jaar) naar het een en ander hebben opgezocht. Hebben wij deze aanvraag ingediend. En is deze goed gekeurd.

Zo mochten we in de U10 competitie  mee gaan doen.

Er zijn drie wedstrijden gespeeld zoals bij ieder ander minitoernooi. We waren met zijn achten.

Een mooi aantal! Joël  had zich helaas ziek moeten melden. Iedereen in het oranje. En we waren er klaar voor!

De eerste wedstrijd tegen Scheldesport begon!  We begonnen heel goed de eerste 6 punten waren voor ons! Maar al snel liep de tegen party op ons in en stond het na de eerste kwart gelijk.

Wat een fijn begin! Dat gaf ontzettend veel zelf vertrouwens aan iedereen. En kwamen zo kwamen we tot een rust stand van 12-8 voor ons. In het 3e kwart ging het even iets minder dat kwam omdat we elkaar net niet helemaal konden vinden  bij het paasen van de bal. Met 2 punten achter gingen we de laatste kwart in. en door veel samen te spelen. Hadden we deze pot gewonnen met 28-20! Super! Iedereen vond het geweldig!

Barstend van het zelfvertrouwen gingen we de twee wedstrijd in. er wed goed samen gespeeld een paar hele mooie steels van Jayda gezien nu nog goed oefenen op het schieten en dan gaat ze veel scores maken! En Dianne liep constant prachtig vrij. Waar mooi gevaar uit kwam. We gaan samen met Dianne voor veel oefenen met het vangen van de bal. En de verdediging zat pot dicht. Ze kwamen er bijna niet door heen we hebben gezien dat pascal heel goed kan verdedigen. Nu nog de aanval. Helaas hebben we de twee wedstrijd tegen Souburg verloren met 16-26 maar wij(Robin en Gydo) vinden dat er heel goed is gespeeld door iedereen.

Dianne kwam naar mij toe ik heb last van grote blaren. Dus zij wilde liever niet meer spelen. Prima hebben we nog 7 mensen de was een makkelijke wedstrijd voor ons we waren duidelijk de betere ploeg. Dan blijkt dat het nog erg moeilijk is ook de andere ploeg iets meer ruimte te geven.

Daar gaan we nog aan werken.

Iedereen heeft een hele fijne zaterdag ochtend gehad waarom wij ook wij vonden het hartstikke leuk!

Dianne                 : – maar ook heel veel assists

Pascal                   : –  maar heel erg goed verdedigd!

2 van de 3 wedstrijden gewonnen! Jullie gaan met sprongen vooruit. We gaan gewoon zo door!

Iedereen heeft lekker gebasketbald met elkaar. En dat is het belangrijkste bij MEVO-80!