Sponsoring

Sportief investeren

Bent  u een bedrijf dat snel op de arbeidsmarkt is, een mooi imago heeft of juist dat gezellige bedrijf is. Dan past Mevo’80 helemaal bij u. Basketbal de snelle sport en Mevo’80 de gezellige vereniging.

Als u in ons investeert investeren wij in u en in de maatschappij. Help Mevo’80 te groeien en  uit te bloeien tot een vereniging waar u trots op zult zijn.

 

Over Mevo’80

Basketbalvereniging Mevo’80 is een gezellige basketbalvereniging met teams in alle leeftijdscategorieën.

Mevo’80 is een vereniging waar goede prestaties en sportiviteit centraal staan.

Mevo’80 is een kleine vereniging maar heeft wel leden van jong tot oud. Mevo’80 wil de komende jaren gaan investeren in de basketbalsport op Schouwen-Duiveland; De vereniging promoten en nieuwe leden werven.

Mevo’80 wil zich inzetten voor de gemeenschap. Basketbal is een teamsport met veel beweging en sociale ontwikkeling. Goed voor mens en maatschappij.  En dat is ook het geen wat Mevo’80 wil bieden.

 

Sponsorvormen

 • Advertenties:
  Adverteer op onze site, dit kan in verschillende vormen en maten.
 • Wedstrijdbalsponsoring:
  Sponsor de wedstrijdbal en uw naam zal de week voorafgaand aan de wedstrijd op onze website komen te staan in een artikel.
 • Kledingsponsoring:
  Uw bedrijf kan niet dichter bij de spelers komen.
 • In natura:
  Denk hierbij aan sporttassen, shirts/sweaters, bidons, brandstof, etc.

Hierboven vindt u een aantal mogelijkheden maar in overleg kunnen hier nog veel meer verschillende vormen van sponsoring uit voortkomen. Voor meer informatie, vragen of ideeën kunt u altijd contact opnemen met Mevo’80 via sponsoring@mevo80.nl

 

 

Naar boven