26 sept: mevo80 h2 – souburg h2

We gaan weer beginnen!!!! Niet iedereen had dit door; helaas was er maar weinig publiek en de scheidsrechters wisten de weg ook nog niet te vinden. Daardoor floten john (voor mevo) en een roulerende scheids van souburg. BEDANKT jongens; daardoor kon de wedstrijd toch doorgaan.

Eerste kwart kwamen we goed uit de startblokken. Flitsend spel met afstandsschoten die goed vielen aan onze kant. Souburg kon het netje moeizaam vinden van afstand. Vooral scores van ko en niels in dit kwart. Het leverde een 16-8 voorsprong op.

Tweede kwart ging het op dezelfde manier verder. Alleen liet klaasjan zich nu meer gelden. Zowel aanvallend (afstandsschoten) als verdedigend. Nice.

We gingen fijn rusten met een stand van 48-32.

De tweede helft ging gelijkwaardig op. Waar souburg de eerste helft nog veel van afstand schoot, gingen ze nu voor de 1-tegen-1. Lastig, maar door met zijn allen er voor te gaan veranderde er niet veel.

In het laatste kwart helemaal niet slecht met het koppie gespeeld. De tijd tikte in ons voordeel weg. Tegen een zone……………….rondspelen………….  Hierdoor bleef de voorsprong van de eerste helft staan.

De punten zijn in burgh-haamstede gebleven: 62-46! Goed begin van de competitie. Dikke -thumbs up- aan het hele team.