vrijdag 15 jan: mevo 80 u14-smokkelhoek u16

Het wedstrijdverslag van het dreamteam: mevo 80 U14 door Niels van der Wekken.

Vrijdag 15 Januari speelden we thuis tegen Smokkelhoek u16.

We begonnen het eerste kwart met veel kansen aan Mevo kant alleen konden we deze helaas niet afmaken, aan de andere kant werd wel gescoord door Smokkelhoek. Hierdoor was het eerste kwart voor Smokkelhoek met 7-13.

In het tweede kwart wisten we dat er iets moest gebeuren en gingen vol uit spelen met full court, hierdoor had Smokkelhoek het erg moeilijk en kon Mevo veel scoren. Hierdoor gingen we rusten met een voorsprong voor Mevo met 29-17.

We begonnen het derde kwart en wisten dat de tegenstander niet dichterbij mog komen zodat de winst voor Mevo was. We speelde dit kwart goed en lieten Smokkelhoek geen comeback maken maar zelfs een uitbreiding qua scoren voor Mevo. De eindstand aan het einde van het derde kwart was 49-28.

Het vierde kwart begon en gingen weer voluit hierdoor kwam toch kwam Smokkelhoek iets dichterbij maar uiteindelijk was het niet genoeg en heeft Mevo gewonnen met 61-47.

Thums up voor de scheidsrechters en de tafelaars die alles in hand hadden.